Love Notes

Monday funday: 5x gênante date momenten

akward couple

Er zijn van die momenten dat je echt wilt verdwijnen door een luikje in de grond. Ik en mijn single besties spannen de kroon als het gaat om geñante datingverhalen. Hilarisch als je erop terug kijkt, niet op het moment zelf overigens. Ik deel de leukste, smeuïgste anekdotes graag met je.

#1 – Wasverzachter brandt

Wassen gaat bij sommige mensen zoals veel dingen nogal chaotisch. Je koopt van die alles in één wasmiddeltabs die nogal eens kapot gaan in de verpakking. Schijnbaar heb je op een blauwe maandag een gewassen ondergoedje in het wasmiddel-drabje laten vallen en die weer netjes laten drogen. Een dag later heb je date en natuurlijk stress. Gehaast gedouchet, hoppa ondergoed aan en gaan. In de bioscoop begint er down under iets heel erg te branden. Geen idee wat het ‘t is, totdat je er achter komt dat je ondergoed doordrenkt is met wasmiddel. Je raadt het al, ook nog eens een film zonder pauze met twee uur lang wegkwijnen. Gevolg van het wasmiddel debacle was flinke schade daar beneden, details zal ik je besparen. Mocht je je het afvragen, met de date is het niks meer geworden.

#2 – De whatsapp die hij nooit mocht lezen

We hebben allemaal een bepaald type man waar we warm voor lopen en laat het mijne nou niet roodharig zijn. Mams aan de telefoon bij hoge uitzondering toevertrouwd dat je aan het daten bent met een blondrossige man. Die avond zit je met de man in kwestie op het terras aan de wijn en laat je hem foto’s zien. Terwijl we naar mijn telefoonscherm staren, krijg je een appje van je moeder: “Hé heet die rossige knul toevallig %^%^^? Wel een vies vlas snorretje!” Mams had haar Facebook research gedaan. Ook geen happy ending aan dit dateverhaal.

#3 – De sportschool dude met mouwloos hemd

Op de datingapp Happn ontmoet je mensen die je op straat via je GPRS tegenkomt. Niet zo gek dat een match dezelfde sportschool blijkt te hebben. Die avond spreek je af om elkaar spontaan te ontmoeten tijdens je work-out. Met je sportbuddy ben je je flink in het zweet aan het werken bij de bootcamp les. Tot dat je je Happn date ineens ziet grijnzen aan de zijkant van het bootcamp parcours. Hij draagt een veel te laag uitgesneden hemd en blijft maar staren terwijl je aan het beulen bent. Ondertussen moet je je evenwicht bewaren op een mega bal en blijf je geen seconde liggen, allemaal onder toezicht van je toekomstige date. Akward.

#4 – De kat eruit of ik

Sommige mannen hebben een té innige band met hun moeder. Misschien is dat nog altijd beter dan met hun huisdier. De man in deze kwestie bleek na een aantal dates helemaal idolaat te zijn van z’n kat. In zijn woonkamer had hij een provisorisch kattenparadijs gebouwd van oude dozen. Ergste was nog dat de zogenaamde interieur eyecatcher, ahum, vernoemd was naar de kat; … ‘s paradijs. Romantisch op de bank zat er niet in, want het beest was continue aandacht aan het vragen én met z’n poten aan de zijden top van vriendin X aan het kluwen.

#5 – Flirten met de buurman

In de kroeg aangeschoten je nummer geven aan een te gladde man, dat overkomt de beste. Soms besluit je tegen beter weten in om degene een kans te geven voor wat spanning in de werkweek. Na het eerste drankje heb je al door dat het geen potentieel heeft. Het type mannelijke bimbo met een heel plat Rotterdams accent. Wat doe je dan als er twee knappe tegenover je komen zitten? Juist ja, flirten. Net als je denkt dat je heel onopvallend flirt, blijkt je date daar anders over te denken.. Hij vroeg recht op de man af: “Wie vind je leuker, hij of ik?”

beeld: Pinterest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply