Fashion Fix Personal Style

Outfit: de blazerjas

outfit foto outfit of the day blazerjas

Nu kan ik natuurlijk net doen of dit mijn outfit van vandaag is, maar het regent en het is koud. Deze outfit is dus al eerder geschoten. Zo’n blazerjas ding kan ik je trouwens van harte aanbevelen, het combineert goed met jeans maar ook met jurkjes of rokjes.

De nude kokerrok is een fijne basic van vorig jaar zomer. Je kunt ‘m casual combineren met sneakers en een t-shirtje, maar met een blouse kan ie ook voor werk. Rok is van Vanilia, jasje is van FRNCH te koop bij We are Labels, witte top is van Creme de la Creme, de sleehakken van Via Vai en tasje van Sandro. Nu weer lekker weer please, zodat die benen weer bloot kunnen.

outfit foto outfit of the day

outfit ootd blazerjas nude rok

Outfit foto of the day blazerjas coat

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply