Fashion Fix

What draag je naar kantoor met 25°

Tailored streetstyle 9

De eerste rokjesdag is een feit, dus tijd om die zomergarderobe aan te vullen. Voor het terras kan ik prima een casual zomeroutfitje bij elkaar scharrelen, maar voor werk vind ik het persoonlijk een lastigere opgave. Daarom de mooiste outfitinspiratie voor werk.

Allereest even de dont’s voor kantoor op een rijtje. Korte shorts, mouwloze hemdjes of tops, slippers, jersey jurkjes en je geliefde franje festival items moge thuisblijven. Je wilt ook in je zomer ensemble professionaliteit blijven uitstralen, maar het moet wel luchtig en niet stijf zijn; dilemma’s. Wat dragen we dan?

#1 – De zomerpantalon

Een must voor je werkgarderobe is de pantalon, liefst een bandplooi-achtig model in pastelkleur. Die hoef je zeker niet pakachtig te combineren, dit model staat juist leuk met een gebreide zomertrui, losse top of basic blouse.

Tapered pants streetstyle summer

#2 – De blousejurk

Hoog op mijn wishlist staat een blousejurk geval. Luchtig, makkelijk te combineren en toch chique.

Tailored blousejurken streetstyle outfits

#3 – De rok + losse blouse + sexy sandalen

De combinatie van een rok en een blouse kan extreem degelijk en tuttig worden. Kies daarom voor een oversized blouse en maak je look af met een paar sexy veterhakken, hella sexy en toch kantoorproof.

Tailored zomer outfits streetstyle rokken

#4 – Zomerpak

Hoe fijn is het om één item uit de kast te trekken en klaar is kees, dat levert je zeker vijf minuten snoozen extra op. ‘S avonds gooi je er een leren jasje over en je bent ook klaar voor een borrel in de stad.

Streetstyle suits tailoring zomer outfits kantoor

Bron afbeeldingen: Pinterest.com

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply